Shiro Saito

Shiro Saito

Известен за: Acting
Рожден ден:
Място на раждане: Yamagata Prefecture, Japan
Известен също като: Saitou Shirou, 斎藤志郎, Shirō Saitō, Shirou Saitou

Списък на филмите на Shiro Saito